Minikranar

Om och om igen visar dessa innovativa maskiner sitt stora värde. Från panelbeläggning och inklädning, via hela spektrat från inglasning till restaureringsprojekt, speciella lyftapplikationer eller besvärliga inrednings- och byggnadskontrakt leverar varje kran en kapacitet och räckvidd som motsvarar mycket större kranar.

De mindre kranarna i sortimentet kommer in på ställen som du inte trodde var möjligt att komma till. De är smäckra nog att gå igenom en vanlig dörröppning och är starka nog att fullborda tunga lyft när de kommit på plats, samtidigt som de behåller sin utomordentliga manövrerbarhet och flexibilitet.
Dessa kranar ger fantastiska resultat ute på fältet och har snabbt blivit kända som den nya produkt man ”måste ha” hos uthyrningsföretag. Nya användningsområden för dessa produkter tillkommer varje dag, och i alla tillämpningar ser slutanvändarna både tidsvinster och kostnadsbesparingar. Vilken bransch du än är i, upptäcker du att dessa minikranar både uppfyller och överträffar dina behov.

Läs mer om våra olika minikranar

5,5 meters

Image

8,7 meters

Image

12,7 meters

Image

16,8 meters

Image